Kerry May for alltid! En svart komedie av Leia Starmann

Søstrene Helena og Laura får uventet besøk av Synnøve, en agent for Kerry May, et imperium av sminke og skjønnhetsprodukter. Laura er en gammel raver gone new age som ikke bruker sminke og er lite interessert i gjesten som trenger seg på. Helena har eksamen i design dagen etter og skulle helst fått fred til å gjøre ferdig avgangsverket. Som om ikke den overivrige sminkeselgeren var nok, dukker stadig  et par spøkelsesaktige skygger opp. Søstrene settes på prøve. Hvem er skyggene fra fortida? Hvorfor dukket Synnøve opp uten forvarsel? Har noen sendt henne dit? Hvem i helvete kan det ha vært? Er det rart søstrene er sinte?

Premiere på Cornerteateret i Bergen 26/1/18 kl.20, forestillinger 27/1 kl.16 og 20, 28/1 kl.18.

Kerry May for alltid! er Leia Starmanns første verk for scenen.

Billetter fås kjøpt hos TicketCo.

 

 

Published by

Leia Starmann

Leia Starmann er manusforfatteren, regissøren og produsenten bak Kerry May. Har tidligere utgitt romanene Striper og MAD på CappelenDamm, og laget en rekke kortfilmer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *